Live Cooking

Koken is een van de eerste uitingen van de menselijke creativiteit. Om het kookplezier te vergroten en u te helpen telkens weer smakelijke gerechten op tafel te toveren, verwelkomen wij u op onze LiveCookingavond.

Onder de kundige leiding van een ervaren chef worden op regelmatige tijdstippen kookdemonstraties georganiseerd. Aan het einde van de sessie kent uw stoomtoestel geen enkel geheim meer voor u en kan u thuis ook als een echte professional aan de slag. Heeft u nog vragen omtrent de aankoop van een bepaald toestel, dan beantwoorden we deze graag tijdens de sessie.

Koken met stoom – één van de oudste kookmethodes – kent in onze moderne samenleving heel wat gevolg. Daar talrijke professionals zweren bij de stoomkeuken, verdient het stoomkoken een centrale plaats op onze LiveCookingavond. Graag willen we u in een sessie laten kennis maken met de mogelijkheden die het stoomkoken allemaal te bieden heeft.

Verder op deze website kan u de agenda met de kookdemonstraties raadplegen en zich inschrijven, ook de recepten die in het verleden werden bereid zijn er terug te vinden. Daarnaast kan u er ook enkele sfeerbeelden en een korte introductie over onze professionele chefs terugvinden.

OM HET
STOOMKOKEN
TE ONTDEKKEN!

Agenda

Hier vind u de data waarop onze volgende kookdemonstraties zullen doorgaan

  • Donderdag 31 mei 2018,
  • Donderdag 30 augustus 2018,
  • Donderdag 27 september 2018,
  • Doonderdag 25 oktober 2018,
  • Donderdag 29 november 2018

De kookdemonstraties worden gegeven in onze showroom ( Molenweg 100 – 2830 Willebroek ) en starten om 19.00 u.

Opgelet, plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail.

Inschrijven

Voornaam

Straat en nummer

Woonplaats

Telefoon

Datum

Naam

Postcode

E-mail

Aantal personen

Bijkomende vragen of opmerkingen

Los deze vraag op:

SNEL ZIJN
IS
DE BOODSCHAP!

Chefs

Glenn Van Gerwen

Afgestudeerd aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde en gespecialiseerd in drankenkennis en wereldgastronomie. Hij is een jonge gastronoom met stages en werkervaring in diverse sterrenrestaurants in binnen en buitenland : Bruneau, Kasteel Withof, Dôme, Hof Van Cleve,… .

Naar aanleiding van het succes van zijn 1ste zaak “Glennsfood”, steekt hij nu al mijn passie en energie in Chef op bestelling en het uitwerking van nieuwe ideeën voor demo’s en recepties.

Recepten

Sfeerbeelden