Lady Chef Karen Merckx

Live-Cooking,
om het stoomkoken
te ontdekken!

Koken is een van de eerste uitingen van de menselijke creativiteit. Om het kookplezier te vergroten en u te helpen telkens weer smakelijke gerechten op tafel te toveren, verwelkomen wij u op onze LiveCookingavond. Onder de kundige leiding van een ervaren chef worden op regelmatige tijdstippen kookdemonstraties georganiseerd. Aan het einde van de sessie kent uw stoomtoestel geen enkel geheim meer voor u en kan u thuis ook als een echte professional aan de slag. Heeft u nog vragen omtrent de aankoop van een bepaald toestel, dan beantwoorden we deze graag tijdens de sessie. Koken met stoom – één van de oudste kookmethodes –

kent in onze moderne samenleving heel wat gevolg. Daar talrijke professionals zweren bij de stoomkeuken, verdient het stoomkoken een centrale plaats op onze LiveCookingavond. Graag willen we u in een sessie laten kennis maken met de mogelijkheden die het stoomkoken allemaal te bieden heeft.


CONTACTEER ONS VOOR EEN KOOKDEMO

Agenda

Hier vindt u de data waarop onze volgende kookdemonstraties

zullen doorgaan:Donderdag 26 januari 2023

Donderdag 2 maart 2023

Donderdag 30 maart 2023

Donderdag 27 april 2023

Donderdag 25 mei 2023

Donderdag 28 september 2023

Donderdag 26 oktober 2023

Donderdag 23 november 2023


De kookdemonstraties worden gegeven in onze showroom

( Molenweg 100 – 2830 Willebroek ) en starten om 19.00 u. Opgelet, plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap! Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail.

Inschrijven

Titel

KOOKDEMO'S      VACATURES      NIEUWS     CONTACT