Live-Cooking,
om het stoomkoken
te ontdekken!

Koken is een van de eerste uitingen van de menselijke creativiteit. Om het kookplezier te vergroten en u te helpen telkens weer smakelijke gerechten op tafel te toveren, verwelkomen wij u op onze LiveCookingavond. Onder de kundige leiding van een ervaren chef worden op regelmatige tijdstippen kookdemonstraties georganiseerd. Aan het einde van de sessie kent uw stoomtoestel geen enkel geheim meer voor u en kan u thuis ook als een echte professional aan de slag. Heeft u nog vragen omtrent de aankoop van een bepaald toestel, dan beantwoorden we deze graag tijdens de sessie. Koken met stoom – één van de oudste kookmethodes –

kent in onze moderne samenleving heel wat gevolg. Daar talrijke professionals zweren bij de stoomkeuken, verdient het stoomkoken een centrale plaats op onze LiveCookingavond. Graag willen we u in een sessie laten kennis maken met de mogelijkheden die het stoomkoken allemaal te bieden heeft.


CONTACTEER ONS VOOR EEN KOOKDEMO

Agenda

Hier vindt u de data waarop onze volgende kookdemonstraties

zullen doorgaan:


Wegens de huidige corona-maatregelen is het niet mogelijk om een kookdemo te organiseren. Zodra dit terug is toegelaten vullen we de data aan.


De kookdemonstraties worden gegeven in onze showroom

( Molenweg 100 – 2830 Willebroek ) en starten om 19.00 u. Opgelet, plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap! Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail.

Inschrijven

Titel

KOOKDEMO'S      VACATURES      NIEUWS     CONTACT